Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Fenerbahce förhandlar om Antony

Sillybloggen

Sommaren 2022 värvade Manchester United Antony från Ajax för stora pengar. Men brassens tid i klubben har inte blivit som planerat och tidigare under sommaren har uppgifter gjort gällande att Man United är öppet för en försäljning.

Nu uppger turkiska Fotomac att Fenerbahce visar intresse för att plocka in Antony innan det turkiska fönstret stänger den 13 september.

Enligt uppgifterna har tränaren José Mourinho begärt offensiv förstärkning och klubben sägs ha identifierat just Antony som en möjlig sådan. Samtidigt gör uppgifterna gällande att klubben i nuläget för förhandlingar med Man United om en låneaffär.

Fotomac uppger att Fenerbahce-ledningen ser en potentiell Antony-värvning som ett bra sätt för att svara på det faktum att rivalen Galatasaray har rustat hårt under sommaren genom att exempelvis presentera Victor Osimhen.

Annons

Det finns dock ett möjligt hinder för en värvning.

Transferjournalisten Fabrizio Romano har tidigare rapporterat om att Antony inte är intresserad av att lämna Manchester United i nuläget. Detta trots att det har blivit blott en minuts speltid under de tre inledande Premier League-matcherna.  

Publicerad 2024-09-05 07:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto