Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Inter ute efter Jonathan David

Sillybloggen

Anfallaren Jonathan David har gått från klarhet till klarhet sedan han tog turen över Atlanten som 18-åring. Kanadensaren spenderade två år i belgiska Gent där han snittade ett halvt mål per match i ligaspelet. Samma imponerande snitt har David hållit sedan flyttlasset gick till Frankrike och Lille för fyra år sedan.

Sedan flera säsonger har David ryktats till andra klubbar runt om i Europa. Snart lär dock anfallaren flytta på sig då 24-åringens kontrakt går ut nästa år. Nu är de italienska mästarna Inter ute efter kanadensaren enligt Tuttosport.

“Nerazzurri” är enligt Tuttosports uppgifter intresserade av att värva David på fri transfer nästa sommar. Den Turin-baserade tidningen varnar dock för att Inter kan få randig konkurrens i kampen om Davids signatur. Både Juventus och Milan uppges av tidningen vilja värva kanadensaren.

Det är med andra ord upplagt för en italiensk trekamp under hösten i kampen om anfallaren. Från och med den 1 januari kan klubbar komma överens om en gratis övergång av Jonathan David sommaren 2025.

Annons

Publicerad 2024-09-06 15:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto