Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:30
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Real Madrid sneglar på Williams

Sillybloggen
Rayo Vallecano - Osasuna
Rayo Vallecano
Osasuna
STREAMA IDAG 20:55
Mallorca - Real Sociedad
Mallorca
Real Sociedad
STREAMA IMORGON
Real Betis - Getafe
Real Betis
Getafe
STREAMA PÅ ONSDAG
Real Madrid - Espanyol
Real Madrid
Espanyol
STREAMA PÅ LÖRDAG

Nyligen kopplades Real Madrids stjärnbrasse Vinicius Junior ihop med en flytt till Saudiarabien. Närmare bestämt till Al-Ahli – där han enligt uppgifter erbjöds en monsterlön.

Det rörde sig inte om ett formellt bud till Real Madrid, men enligt rapporter ska det hela ha handlat om en lön på 350 miljoner euro – nästan 4 miljarder kronor – för den brasilianske stjärnan.

Sedermera rapporterade ESPN att stjärnan kommer att ta ett beslut – efter säsongen.

Något som verkar ha fått Real Madrid att klia sig i huvudet.

Spanska Sport rapporterar nämligen att “Los Blancos” inte ser ett Vinicius-avsked som omöjligt. Och man ska dessutom ha identifierat en ersättare.

Sport skriver vidare att storklubben sneglar på spanjoren Nico Williams, som stod för en bländande insats under sommarens EM-slutspel, som ersättare om Vinicius Junior lämnar för Saudiarabien. 22-åringen ryktades under hela sommaren till Barcelona, men nu ser alltså Real Madrid ut att ge sig in i kampen om Williams signatur.

Annons

Samtidigt skriver Sport att ett erbjudande på 58 miljoner euro, alltså 660 miljoner kronor, skulle aktivera Williams utköpsklausul.

Nico Williams har ännu inte gjort något poäng i årets upplaga av La Liga. Hans kontrakt med Athletic Club sträcker sig till sommaren 2027.

Publicerad 2024-09-06 06:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto