Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

1:31
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Chelsea och Tottenham intresserade av Dorgu

Sillybloggen
Lecce - Parma
Lecce
Parma
STREAMA PÅ LÖRDAG

Patrick Dorgu är det senaste stjärnskottet på den danska fotbollshimlen. Lecce-backen har gått från klarhet till klarhet sedan flytten från Nordsjælland förra sommaren och har i år varit given under säsongsupptakten.

Det var dock ingen självklarhet.

Transferjournalisten Fabrizio Romano skriver nämligen att Tottenham visade intresse för Dorgu, som fanns med på en lista över transfermål under sommaren.

Dessutom ska Chelsea ha övervägt att göra en framstöt för Dorgu. Planen sägs ha varit att värva 19-åringen via franska Strasbourg, som ingår också ägs av BlueCo.

Några konkreta förhandlingar blev dock aldrig av. Detta eftersom Lecce var tydligt med att man kräver upp emot 35 miljoner euro, cirka 400 miljoner kronor, för att sälja.

Dorgus framfart har inte gått obemärkt förbi och han är för närvarande med på det danska landslagets samling. Debuten kom i torsdags då han gjorde ett av målen i 2-0-segern mot Schweiz.

Annons
Publicerad 2024-09-07 12:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto