Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

8:43
Nästa

Avbryt
Försök igen

Fransk media: PSG fortsatt intresserat av Gyökeres

Sillybloggen

Viktor Gyökeres, 26, imponerade stort förra säsongen, då han öste in mål när Sporting vann den portugisiska ligan. I somras kopplades han ihop med flera storklubbar, men i slutändan blev han kvar och i dagsläget sitter han på ett kontrakt till sommaren 2028.

Nu uppger den franska tidningen Ouest-France att Paris Saint-Germain är fortsatt intresserat av Gyökeres inför nästa sommars transferfönster. Enligt tidningen väntas även Sporting släppa Gyökeres för mindre än utköpsklausulen på runt 1,2 miljarder svenska kronor, då svensken alltså blev kvar till den här säsongen.

Gyökeres är så här långt noterad för sju mål och tre assist på fem matcher den här säsongen. Nyligen sa svensken följande om varför han blev kvar i Sporting:

– De ville att de flesta startspelarna skulle vara kvar och höll hårt i oss. Det var så det blev. Jag trivs jättebra så för mig var det inga problem att stanna, sa han under den svenska landslagssamlingen.

Annons

Om den höga utköpsklausulen sa han även så här:

– Det är mycket pengar. Om Sporting anser att jag är värd det så får jag respektera det.

Publicerad 2024-09-10 09:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto