Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Manchester United och Rabiot i samtal

Sillybloggen

Häromdagen kom uppgifter i England som gjorde gällande att Manchester United skulle träffa Adrien Rabiot och hans representanter för att diskutera en potentiell bosmanövergång.

Nu verkar mötet ha ägt rum.

På torsdagskvällen hävdar nämligen Foot Mercato att Premier League-jätten och 29-åringen har haft diskussioner om en gemensam framtid. Enligt uppgifterna har relationen dem emellan förbättrats senaste tiden efter att mittfältaren sänkt sina lönekrav.

Calciomercato har tidigare rapporterat att Rabiot krävt en årslön på tio miljoner euro (nära 155 miljoner kronor) netto per säsong, plus en sign on-bonus på 15 miljoner euro (drygt 170 miljoner kronor). Det har inte rimmat med Manchester United, som bara vill genomföra en värvning av fransmannen på “sina villkor”. Det vill säga genom ett – för klubben – gynnsamt ekonomiskt avtal.

Annons

Foot Mercato lägger till att Arsenal också letar efter en mittfältare, till följd av skadorna på Mikel Merino och Martin Ødegaard. I nuläget verkar “Gunners” dock inte ha något konkret intresse för Rabiot.

Rabiot är klubblös efter att ha lämnat Juventus tidigare i somras och kan fortfarande ansluta till en ny klubb som bosman. Han påstås vara fast bestämd om att stanna i Europa kommande säsong, och har därför nobbat bud från både Saudiarabien och Turkiet.

Publicerad 2024-09-12 23:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto