Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bekräftat: Keita ratade Hatayspor - i sista stund

Sillybloggen

Tidigare Liverpool-mittfältaren Naby Keita, 29, var till viss del avstängd av Werder Bremen förra säsongen – efter att ha valt att inte åka med till en bortamatch. Under en längre tid har han kopplats ihop med en flytt, men än så länge är han kvar med ett kontrakt till sommaren 2026.

Nu bekräftar Bremen-toppen Peter Niemeyer att det nyligen var nära med en flytt för Keita till turkiska Hatayspor, men i sista stund valde 29-åringen att rata en övergång.

– Det fanns en överenskommelse, men sedan bestämde sig Naby för att inte gå i sista stund. Om en överenskommelse har kommit i mål mellan alla parter, så har även spelaren velat flytta. Nabys situation hos oss är oförändrad. Från vår sida finns det i nuläget inga planer på att säga upp hans kontrakt, säger Niemeyer till Deichstube.

Keita är i Bremens frysbox och har inte spelat under den här säsongen. Han anslöt från Liverpool förra sommaren och stod förra säsongen för fem matcher fram till att han blev avstängd i april.

Annons
Publicerad 2024-09-14 19:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto