Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lokalmedia: Gomes vill återvända till Man United

Sillybloggen

Angel Gomes stack tidigt ut som en stortalang i Manchester Uniteds akademi. Men 24-åringen lyckades aldrig slå sig in i seniorlaget och sommaren 2020 flyttade han till Lille. Under tiden i Frankrike har det blivit succé för Gomes, som bland annat fick göra debut för England under det senaste landslagsuppehållet.

Intresse från andra klubbar har kommit som ett brev på posten och nyligen gjorde uppgifter gällande att Gomes finns på radarn hos bland annat Newcastle, Liverpool och Tottenham.

Enligt Manchester Evening News vill Gomes själv dock återvända till Manchester United. Enligt lokaltidningen är det en “långsiktig dröm” för Gomes del.

Huruvida intresset är besvarat är dock oklart. Något som däremot står klart är att Gomes nuvarande avtal med Lille sträcker sig till sommaren 2025. Detta innebär att andra klubbar kan värva honom på ett förkontrakt från och med årsskiftet.

Annons
Publicerad 2024-09-14 09:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto