Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

0:15
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Tottenham erbjöd stor summa för Fermin Lopez

Sillybloggen
Villarreal - Barcelona
Villarreal
Barcelona
STREAMA PÅ SÖNDAG

För ett drygt år sedan var det få som hade hört talas om Fermin López. Men säsongen 2023/24 blev mittfältarens stora genombrott och han var bland annat med och säkrade ett EM-guld i Tyskland under sommaren.

López var sedan en nyckelspelare när det spanska landslaget säkrade guldet under OS i Paris, där 21-åringen vräkte in mål. Nu gör uppgifter att prestationerna under mästerskapet väckte intresse från de brittiska öarna.

Det är Relevo som skriver att Tottenham erbjöd “en stor summa” för att köpa loss López från Barcelona under sommarfönstrets slutskede. Detta anbud nobbades dock av katalanerna, som ser López som en nyckelspelare inför framtiden.

En som däremot kunde dra en suck av lättnad när Barcelona nobbade är Lucas Bergvall. Svensken anslöt till London-klubben under sommaren och hade annars fått tampas med ytterligare ett högprofilerat namn på det centrala mittfältet.  

Annons
Publicerad 2024-09-14 12:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto