Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

2:26
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Rabiot nära Marseille

Sillybloggen
Cagliari - Empoli
Cagliari
Empoli
STREAMA IMORGON
Hellas Verona - Torino
Hellas Verona
Torino
STREAMA IMORGON
Venezia - Genoa
Venezia
Genoa
STREAMA PÅ LÖRDAG
Juventus - Napoli
Juventus
Napoli
STREAMA PÅ LÖRDAG
Lecce - Parma
Lecce
Parma
STREAMA PÅ LÖRDAG

Adrien Rabiot, som tidigare i sommar lämnade Juventus, har ännu inte skrivit på för en ny klubb, trots rykten om intresse från Galatasaray, Liverpool, Manchester United och Milan.

Tidigare i veckan uppgav Foot Mercato att Rabiot, åtminstone där och då, var i förhandlingar med United om en gemensam framtid, men nu uppges det i stället se ut att bli en flytt till en annan storklubb i Europa.

Enligt RMC Sport är Rabiot nära en övergång till Marseille – trots att den franska klubben först trodde att det skulle vara omöjligt med en affär. Parternas samtal rapporteras intensifierats de senaste dagarna, och nu sägs spelaren vara på väg att skriva på ett kontrakt.

Transfer-specialisten Fabrizio Romano skriver också att Rabiot är i förhandlingar med Marseille, och att den franska klubben är optimistisk om en överenskommelse inom 48 timmar.

Annons

Rabiot stod för 22 mål och 15 assist på 212 matcher med Juventus. Han har även en bakgrund i Paris Saint-Germain, där han blev noterad för 24 mål och 14 assist på 227 framträdanden.

Publicerad 2024-09-15 20:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto