Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Italienska uppgifter: Dumfries nära nytt kontrakt med Inter

Sillybloggen

Denzel Dumfries har tillhört Inter sedan 2021 och sitter på ett utgående kontrakt med den blåsvartrandiga jätten. Nu uppger italienska Gazzetta dello Sport att högerbacken kommer skriva på ett nytt kontrakt med klubben.

Samtal kring ett nytt kontrakt ska enligt uppgifterna ha pågått ett tag och närmar sig nu en överenskommelse. Inter ska inte velat hamna i nu Skriniar-situation, då slovaken lämnade Inter gratis förra sommaren.

Nu ser Dumfries alltså ut att förlänga vistelsen i Milano. 28-åringen blir i så fall den andra Inter-spelaren på kort tid som signerar nytt då Kristjan Asllani nyligen förlängde sitt kontrakt med “Nerazzuri”.

Enligt Gazzetta dello Sport ska Dumfries få en lön som landar på 4 miljoner euro, strax norr om 45 miljoner kronor netto per säsong. Det nya kontraktet ska knyta nederländaren till klubben till och med 2027 med ett ytterligare år som option.

Annons

Dumfries har innan sejouren i Inter spelat i Sparta Rotterdam, Heerenveen och PSV. Högerbacken har gjort 60 landskamper och sju mål i det nederländska landslaget. Under sin tid i Inter har 28-åringen spelat 134 tävlingsmatcher och gjort elva mål.

Publicerad 2024-09-17 14:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto