Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Han kan bli Viktor Johanssons nya tränare

Sillybloggen

Stoke valde efter fem omgångar av Championship att sparka tränaren Steven Schumacher under gårdagen. Det ryktas nu om vem som kommer att ersätta engelsmannen som tränare för “The Potters”. The Telegraph uppger under morgonen att Stoke är intresserade av spanjoren Narcis Pélach, som är en del av Norwich tränarstab.

Blott 36-årige Pélach började sin tränarkarriär med att träna mindre katalanska klubbar runt sin hemstad Girona. Han var sedermera assisterande tränare under en säsong i sin pojkklubb Girona innan han flyttade till engelska öarna.

Efter tre år som assisterande- och stundvis interimtränare i Huddersfield Town blev spanjoren inför förra säsongen en del av Norwich stab.

Enligt The Telegraph ska Stoke fått godkänt av Norwich för att inleda samtal med Pélach kring att ta över det vakanta huvuduppdraget i Stoke.

Yorkshire-laget med landslagsmålvakten Viktor Johansson, ny i kassen inför den här säsongen, har inlett Championship med två segrar och tre förluster och parkerar på en 13:e plats i engelska andraligan.

Annons

Publicerad 2024-09-17 09:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto