Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Tuchel har signalerat sitt intresse till Zlatans Milan

Sillybloggen
Cagliari - Empoli
Cagliari
Empoli
STREAMA IMORGON
Hellas Verona - Torino
Hellas Verona
Torino
STREAMA IMORGON
Venezia - Genoa
Venezia
Genoa
STREAMA PÅ LÖRDAG
Juventus - Napoli
Juventus
Napoli
STREAMA PÅ LÖRDAG
Lecce - Parma
Lecce
Parma
STREAMA PÅ LÖRDAG
Inter - Milan
Inter
Milan
STREAMA PÅ SÖNDAG

Det är inte bara den tidigare Dortmund-tränaren Edin Terzic som är aktuell för att ta över Milan om nuvarande huvudtränaren Paulo Fonseca skulle få sparken.

För tidigare Bayern München-bossen Tomas Tuchel ska också vara aktuell och meddelat sitt intresse till Zlatans Milan, skriver tyska Fussballtransfers och hänvisar till Sky Italia.

51-åringen lämnade Bayern i somras och har varit klubblös sedan dess, i väntan på nästa uppdrag. Som nu alltså skulle kunna bli Milan.

Nuvarande Milan-tränaren tog över klubben under sommaren men har fått en knackig start på säsongen. Bara en seger och fem poäng efter fem matcher gör att storklubben parkerar på en tiondeplats. Man förlorade dessutom CL-premiären mot Liverpool hemma trots ett tidigt ledningsmål. Allt detta gör att Zlatan och Milan redan ser sig om efter en ersättare.

Annons

I helgen väntar ett derby mot Inter som kan visa sig bli avgörande för Fonsecas framtid i klubben.

Och ersättaren kan alltså bli stortränaren Tomas Tuchel. Förutom tysken och Edin Terzic har det rapporterats om att den tidigare Milan-tränaren “Max” Allegri eller Maurizio Sarri skulle kunna vara aktuella för att ta över klubben.

Publicerad 2024-09-19 14:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS