Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Bayern München har gett upp Davies

Sillybloggen
Valencia - Girona
LIVE
Valencia
2
Girona
0
STREAMA LIVE HÄR
Real Madrid - Espanyol
Real Madrid
Espanyol
STREAMA IDAG 20:50
Getafe - Leganés
Getafe
Leganés
STREAMA IMORGON
Villarreal - Barcelona
Villarreal
Barcelona
STREAMA IMORGON
Rayo Vallecano - Atlético Madrid
Rayo Vallecano
Atlético Madrid
STREAMA IMORGON

Bayern München har börjat ge upp hoppet om Alphonso Davies, enligt uppgifter.

Vänsterbacken har ett utgående kontrakt och Relevo uppger att det i nuläget inte finns någonting som talar för att han kommer förlänga det. Sajten skriver att inga samtal alls pågår mellan Bundesliga-jättens ledning och Davies representanter.

För varje dag som går blir en gemensam framtid därmed alltmer osannolik. Därför har man på Allianz Arena redan börjat betrakta kanadensaren som förlorad.

I vassen lurar Real Madrid, som ämnar att utnyttja situationen. “Los Blancos” vill värva Davies som bosman nästa sommar men är samtidigt angelägna om att undvika en ny “Leny Yoro-situation”. Det vill säga en bosmanspelare som väljer bort huvudstadsbjässen på grund av ett bättre ekonomiskt erbjudande på annat håll (Manchester United).

Annons

Relevo uppger att Real Madrid därför jobbar på att ta fram ett bra avtal till Davies. Från och med januari har 23-åringen bara ett halvår kvar på sitt nuvarande kontrakt, och då får han börja prata med andra klubbar. Det är också då “Los Blancos” kommer försöka ro värvningen i hamn, enligt uppgifterna.

Davies är noterad för elva mål och 32 assist på 199 matcher i Bayern München-tröjan. Han anslöt till klubben för drygt 5,5 år sedan.

Publicerad 2024-09-21 16:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS