Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Calvert-Lewin inte nära nytt kontrakt - kan lämna gratis

Sillybloggen

Evertons anfallare Dominic Calvert-Lewin sitter på ett utgående kontrakt i Everton. Nu kommer uppgifter från de engelska öarna om hur engelsmannens framtid kan fortlöpa.

Enligt CaughtOffside ska inte några diskussioner gällande ett nytt kontrakt vara på gång i nuläget. Om inte ett nytt kontrakt skrivs innan Januari har andra klubbar rätt att inleda diskussioner med spelaren för att knyta till sig 27-åringen på fri transfer till nästa säsong.

Newcastle ska vara en av klubbarna intresserade av Calvert-Lewin men enligt CaughtOffside ska även andra Premier League-klubbar cirkulera kring anfallaren.

Everton har dokumenterat ekonomiska problem, något som ledde till poängavdrag förra säsongen efter att ha brutit mot ligans PSR-regler. Att knyta till sig spelare till nya dyra kontrakt uppges därför vara en utmaning för klubben.

Annons

Calvert-Lewin har spelat 252 tävlingsmatcher för “The Toffees” och stått för 70 mål. De senaste tre säsongerna har dock målskyttet sinat för anfallaren som sedan tidigare är noterad för elva landskamper och fyra mål i det engelska landslaget.

Publicerad 2024-09-23 10:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS