Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Trippier vill lämna Newcastle

Sillybloggen

Kieran Trippier har sedan flytten till Newcastle i januari 2022 varit gjuten på högerbackspositionen. Men inte den här säsongen. Engelsmannen har bara startat en av Newcastles inledande fem matcher i Premier League. Starten kom i helgens match mot Fulham, då det blev en tung förlust.

Den tidigare engelska landslagsmannen ryktades bort från Newcastle i slutet av sommarfönstret. Nu kommer The Sun med uppgifter om att Trippier är “desperat” att lämna Tyneside i januari för att få mer speltid.

Tre europeiska storklubbar pekas ut som potentiella destinationer för högerbacken. Atalanta, Milan och Fenerbahce ska enligt tidningen alla vara intresserade av Trippers tjänster.

Enligt uppgifterna ska Newcastles tränare Eddie Howe vara mån om att ha kvar Trippier i truppen men att klubben kan låta högerbacken gå om ett lämpligt bud skulle inkomma i januari.

Trippier står noterad för 96 matcher i Newcastle. Tidigare har 34-åringen även representerat Barnsley, Burnley, Tottenham och Atletico Madrid. Högerbacken är fostrad i Manchester Citys akademi.

Annons
Publicerad 2024-09-25 14:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS