Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tysk media: Bayern vill para ihop Musiala med Wirtz

Sillybloggen

Bayern München har redan en ung tysk supertalang i laget i Jamal Musiala.

Och nästa sommar ska klubbens stora mål vara att para ihop 21-åringen med hans jämnåriga landslagskollega, Florian Wirtz, uppger både Abendzeitung och Sport Bild i Tyskland.

Bayer Leverkusen sägs vilja ha 150 miljoner euro (drygt 1,7 miljarder svenska kronor) för sin nyckelspelare men Bayern hoppas få loss den offensiva mittfältaren för 100 miljoner euro (drygt 1,1 miljard svenska kronor), enligt Abendzeitung.

Den tyska giganten är inte ensam om att vilja få Wirtz signatur utan har konkurrens från främst Real Madrid. Men även Manchester City och Arsenal nämns av Sport Bild.

Bayern Münchens mål ska vara att göra Wirtz och Musiala till en duo i laget, precis som i landslaget, och klubben förhandlar om ett nytt femårs-kontrakt med den senare. Det kontraktet ska, enligt Abendzeitung, kosta Bayern ytterligare 100 miljoner euro. Och när tidningen inkluderar Wirtz lön i uträkningen spekulerar man i att en totalkostnad för att få planen i hamn skulle kosta klubben omkring 250-300 miljoner euro (runt 2,8-3,9 miljarder svenska kronor).

Annons
Publicerad 2024-09-26 08:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS