Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Gordon förlänger med Newcastle

Sillybloggen

Anthony Gordon, 23, är på väg att belönas.

Transferjournalisten Fabrizio Romano uppger att Newcastle och stjärnyttern är överens om ett nytt kontrakt. Det handlar om ett sexårsavtal, till 2030.

Enligt uppgifterna kommer Gordon att bli en av de bäst betalda spelarna i “The Magpies”. Lagkamraten och mittfältsmotorn är den som tjänar bäst på St. James’ Park för tillfället med en påstådd veckolön på 180 000 pund (drygt 2,4 miljoner kronor).

Det är alltså en rejäl slant som Newcastle pungar upp för att behålla 23-åringen, som kopplades ihop med Liverpool så sent som i somras. Merseysidegänget påstås till och med ha lagt ett bud på engelsmannen.

Annons

Häromdagen uppgav The Telegraph att även Alexander Isak, 25, vill ha ett förbättrat kontrakt. Det återstår att se om svensken – som likt Gordon är en av lagets nyckelspelare – får sin vilja igenom.

Gordon är noterad för 14 mål och elva assist på 70 framträdanden i Newcastle-tröjan sedan han anslöt från Everton i januari 2023. Därtill verkar yttern vara på god väg att spela sig till en startplats i Englands herrlandslag.

Publicerad 2024-09-27 12:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS