Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Spanska uppgifter: EM-succén Ratiu följs av Villarreal

Sillybloggen

Andrei Ratiu hade en imponerande EM-sommar med Rumänien. Vänsterbacken forsade fram längs högerkanten i sitt blåa hår när Rumänien överraskande vann sin grupp och gick till slutspel. Där blev det respass mot Nederländerna i kvartsfinal men Ratiu lämnade turneringen efter att ha satt avtryck.

Högerbacken som till vardags spelar sin fotboll i La Liga-klubben Rayo Vallecano väcker nu intresse hos andra klubbar i divisionen. Enligt Mundo Deportivo ska Villarreal vara intresserat av att knyta till sig Ratiu.

Villarreal har problem på högerbackspositionen där det ordinarie Juan Foyth haft svårt att hålla sig skadefri samtidigt som hans ersättare Kiko Femenia börjar komma upp i åren. Ratiu som kom fram i Villarreals akademi ska vara aktuell för en återkomst till “den gula ubåten”.

Faktum är att Villarreal fortfarande innehar en försäljningsklausul på 50% av Ratiu efter klubbens försäljning av högerbacken till Huesca 2021. Det skulle göra ett potentiellt köp av rumänen billigare för klubben om man väljer att gå in för en transfer.

Annons

Ratiu som tillhört Rayo Vallecano sedan 2023 sitter för närvarande på ett kontrakt med klubben till och med 2028.

Publicerad 2024-10-02 13:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS