Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Man United intresserat av Adam Wharton

Sillybloggen

Den defensive mittfältsgeneralen Adam Wharton, 20, anslöt till Crystal Palace från Blackburn Rovers i början av 2024. Och sedan dess har han slagit igenom ordentlig och är alltjämt en viktig kugge i Oliver Glasners manskap.

För en tid sedan skrev Daily Mail att att såväl Liverpool som Manchester City har börjat snegla på 20-åringen till följd av framfarten i Premier League. En annan klubb som har omnämnts är Bayern München.

Nu uppger nyhetssajten TEAMtalk att Manchester United ger sig in i dragkampen om Adam Whartons signatur. Vidare ska man låta Christian Eriksen, vars kontrakt går ut sommaren 2026, lämna klubben till förmån för 20-årige Wharton på mittfältet.

Men Man United lär få pröjsa en rejäl slant.

Och det lär inte bli billigt.

Crystal Palace köpte nämligen honom för 329 miljoner svenska kronor, enligt samstämmiga uppgifter. Och i och med att han sitter på ett långt kontrakt, till sommaren 2029, lär man kräva en rejäl summa pengar för att släppa juvelen.

Annons

Förra året gjorde 20-åringen 16 framträdanden i Premier League med Crystal Palace, i vilka han gjorde tre framspelningar. Denna säsongen har han startat i alla av Crystal Palaces matcher. Säsongen har emellertid börjat knackigt för Londongänget, som bara har spelat in tre poäng på sex matcher.

Publicerad 2024-10-03 23:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS