Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Ny tränare på ingång i Gustafssons Al-Fateh

Sillybloggen

Jens Gustafsson, 45, har fått en motig start i saudiska Al-Fateh med sex förluster och en seger på de sju första matcherna.

För en dryg vecka sedan uppgav Al-Yaum att svensken hänger löst, men Asharq Al-Awsat uppgav kort därpå att Gustafsson sitter säkert.

Nu blossar nya uppgifter upp om att Gustafsson kan vara på väg bort. Journalisten Ayed Al Aliwi uppger att Al-Fateh är på väg att plocka in Noureddine Zekri som ny tränare. Även andra medier och journalister har rapporterat om liknande uppgifter.

Klubben dementerar dock att ett tränarbyte är i görningen.

“Vi, i klubbledningen, bekräftar vårt fulla förtroende för vår nuvarande coach Jens Gustafsson och vi jobbar på att andra riktningen på laget under landslagsuppehållet genom ett träningsschema, som tränarstaben har utformat med intensiva träningspass på morgonen och kvällen för att förbättra spelarnas fysik”, skriver klubbens pressansvarige Mohammed Al-Daif i ett uttalande till Asharq Al-Awsat.

Annons

Noureddine Zekri, som gjort sitt ett namn för att rädda nytt kontrakt åt bottenklubbar, står för närvarande utan uppdrag  efter att ha lämnat Al-Okhdood i somras.

Al-Fateh ligger sist i saudiska ligan.

Publicerad 2024-10-08 20:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS