Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

24:42
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Swansea kan buda på Milleskog

Sillybloggen

IK Sirius-forwarden Noel Milleskog, 22, anslöt inför årets säsong från Djurgårdens IF och är hittills noterad för sju mål och fyra assist på 24 framträdanden i allsvenskan.

I somras kopplades Milleskog ihop med Championship-klubben Swansea, nederländska Go Ahead Eagles och belgiska KV Kortrijk, och därefter bekräftade Swansea-tränaren Luke Williams att klubben tittat på 22-åringen, och ser på forwarden som “väldigt talangfull”.

Nu kommer sajten fotbolldirekt.se med nya uppgifter om att Swansea kan tänka sig att lägga ett bud värt 22-25 miljoner kronor på Milleskog framöver. Walesarna uppges även sett 22-åringen på plats i Sverige. Sirius sägs i sin tur vara medvetet om intresset och hävdas kunna tänka sig att sälja för runt 20 miljoner kronor.

I somras sa Milleskog följande om Swanseas intresse:

Annons

– Det har skrivits en del och ryktats, och jag tar det bara som positivt. Jag ser det som en morot att fortsätta, och tar det som ett kvitto på att det har varit en bra säsong. Det är inget som påverkar mig negativt, att jag flyger iväg eller tänker på något annat. Mina tankar är till hundra procent i Uppsala och på Sirius. Jag tar det som motivation, sa han till Fotbollskanalen då.

Sirius största försäljning hittills är Wessam Abou Ali till egyptiska Al-Ahly i vintras. Enligt danska BT var övergångssumman på knappt 22,5 miljoner svenska kronor. Prislappen uppgavs även kunna stiga med ytterligare 8,5 miljoner via bonusar. Om Sirius därmed får 25 miljoner kronor för Milleskog ser det ut att bli en ny rekordtransfer.

Swansea är just nu på elfte plats i Championship med tolv poäng efter nio spelade omgångar.

Annons
Publicerad 2024-10-09 14:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS