Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Liverpool nära förlängning med van Dijk

Sillybloggen

Liverpools mittbacksgeneral Virgil van Dijk har tillhört klubben sedan 2018. Nederländaren är numera kapten för klubben men sitter på ett kontrakt som går ut vid säsongens slut. Tidigare har det rapporterats att van Dijk vill förlänga och då förväntar sig ett treårskontrakt.

Nu rapporterar TEAMtalk att en kontraktförlängning med backpjäsen är nära. Uppgifterna gör gällande att Liverpools tränare Arne Slot ska vara drivande i att få till ett nytt avtal med van Dijk så snart som möjligt för att garantera att nederländaren stannar kvar i klubben och för att kunna fokusera på andra positioner i truppen.

Van Dijk som redan är en av Liverpools mest välbetalda spelare förväntas enligt uppgifterna få en ytterligare boost på lönekontot vid en förlängning. 33-åringen tjänar just 220 000 pund, närmare tre miljoner kronor i veckan. Det nya kontraktet ska enligt uppgifterna vara värt 300 000 pund, cirka fyra miljoner kronor i veckan.

Annons

Virgil van Dijk har gjort 279 tävlingsmatcher för Liverpool och vunnit både Premier League, Champions League och diverse cuptitlar med klubben. Mittbacken är även lagkapten för det nederländska landslaget och står där noterad för 76 landskamper.

Liverpool har sedan tidigare förlängt kontraktet med ett mittbacksnamn för framtiden, Jarell Quansah. Enligt flera brittiska medier ska fokus nu ligga på att få nämnde van Dijk samt Trent Alexander Arnold och Ibrahima Konate att skriva på nya avtal.

Publicerad 2024-10-11 11:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS