Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Al-Hilal förbereder nytt bud på Vinicius Júnior

Sillybloggen
Deportivo Alavés - Real Valladolid
Deportivo Alavés
Real Valladolid
STREAMA PÅ FREDAG
Osasuna - Real Betis
Osasuna
Real Betis
STREAMA PÅ LÖRDAG
Girona - Real Sociedad
Girona
Real Sociedad
STREAMA PÅ LÖRDAG
Celta - Real Madrid
Celta
Real Madrid
STREAMA PÅ LÖRDAG

Det har florerat diverse rykten kring Vinicius Júnior under den senaste tiden. Brassen har bland annat kopplats ihop med en flytt till Saudiarabien, och Al-Ahli bekräftade att man hade försökt värva stjärnan för omkring en månad sedan.

Nu kommer nya uppgifter från Macra.

Den spanska tidningen skriver att Al-Hilal, som enligt uppgift har försökt sno åt sig Vinicius Júnior vid ett flertal tillfällen, nu förbereder ett nytt bud på 24-åringen. Detta eftersom de är osäkra på Neymars framtid i klubben, och Real Madrid-stjärnan ses som en potentiell ersättare. Neymars kontrakt med klubben löper ut nästa sommar.

Vinicius Júnior har varit en av Real Madrids största lysande stjärnor under de senaste säsongerna. Brassen var bland annat med och förde klubben till ännu en Champions League-titel under den gångna säsongen. Men spanska uppgifter har gjort gällande att 24-åringen förlorar allt mer stöd inom klubben, samtidigt som Carlo Ancelotti har rapporterats “ge upp” på honom.

Annons

ESPN har tidigare hävdat att Vinicius Júnior väntas ta ett beslut om sin framtid efter säsongen. Hans nuvarande avtal med Real Madrid sträcker sig till sommaren 2027.

Publicerad 2024-10-12 23:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS