Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Man United redo att sälja Maguire - till reapris

Sillybloggen

2019 betalade Manchester United 85 miljoner pund (då motsvarande 995 miljoner) för att få loss Harry Maguire från Leicester.

Men Harry Maguire har inte levt upp till prislappen. Även om engelsmannen har haft en startplats i försvarsledet för det mesta har han blivit utskrattad av hela fotbollsvärlden vid ett flertal tillfällen.

Maguire sitter på ett utgående kontrakt med “Red Devils”, och nu kommer The Daily Star med uppgifter som gör gällande en eventuell flytt med ett tillhörande “rea-pris”.

Man skriver att Manchester United är redo att överväga eventuella erbjudanden på Maguire som kan komma i januarifönstret. Enligt uppgifterna klubben villig att släppa honom för “bara” tio miljoner pund, cirka 135 miljoner svenska kronor.

Annons

Gänget på Old Trafford kan alltså komma att göra en ordentlig brakförlust. Bara för ett år sedan värderades Maguire till betydligt mer, cirka 30 miljoner pund (strax norr om 400 miljoner kronor). Lägg därtill att man köpte honom för nära miljarden.

Samtidigt har han fått konkurrent på mittbackspositionen, då Man United tog in bland andra Leny Yoro och Matthjis de Ligt i somras. Den förstnämnde har emellertid varit skadad under säsongens inledning.

Totalt har Maguire spelat 215 matcher i den röda Man United-tröjan.

Publicerad 2024-10-12 20:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS