Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Man United ville ha Hoeness i somras

Sillybloggen

Manchester Uniteds huvudtränare Erik ten Hag hängde löst i somras efter en blyg åttondeplats i ligan och uttåg i Champions League-gruppspelet.

Han förlängde med klubben i början av juli – men det har inte saknats uppgifter kring vilka ersättare som Manchester United övervägde. Bland andra Thomas Tuchel, Thomas Frank, Roberto De Zerbi, Gareth Southgate och Edin Terzic kopplades ihop med “Red Devils”.

Nu kommer den tyska tidningen Bild med uppgifter om en ny kandidat som Man United övervägde.

Tidningen skriver att Sebastian Hoeness, som basar över Stuttgart, kontaktades av Manchester United under sommaren – varpå han blev smickrad. Men den 42-årige tränare valde att tacka nej, då han inte kände sig “klar” i den tyska klubben.

Annons

Hoeness kopplades även ihop med Chelsea och Bayern München i somras.

Tyskens kontrakt med Stuttgart löper ut sommaren 2027. Stuttgart kom, till mångas förvåning, tvåa i förra årets upplaga av Bundesliga. Året dessförinnan hamnade man på det negativa kvalstrecket, alltså 16:e plats.

Hoeness har basat över Stuttgart sedan våren 2023, och sågs till en början som en doldis. Men resultaten under den föregående säsongen har stärkt 42-åringens status på tränarfronten.

Publicerad 2024-10-13 17:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS