Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Italiensk media: Genoa nobbar Balotelli

Sillybloggen
Genoa - Bologna
Genoa
Bologna
STREAMA PÅ LÖRDAG
Como - Parma
Como
Parma
STREAMA PÅ LÖRDAG
Milan - Udinese
Milan
Udinese
STREAMA PÅ LÖRDAG
Juventus - Lazio
Juventus
Lazio
STREAMA PÅ LÖRDAG
Empoli - Napoli
Empoli
Napoli
STREAMA PÅ SÖNDAG

Den tidigare Manchester City- och Milan-spelaren Mario Balotelli är klubblös sedan i somras. 34-åringen spelade senast för turkiska Adana Demirspor.

I förra veckan uppgav den italienska tidningen La Repubblica att Balotelli var aktuell för en återkomst till Serie A.  Det talades då om att att Genoas tränare Alberto Gilardino förde samtal med anfallaren över en gemensam framtid.

Nu uppger samma tidning att Genoas ledning nu sätter stopp för en kontraktsskrivning med Balotelli. Tidningen beskriver inte nobben av anfallaren som ett val av ekonomiska skäl utan uteslutande av sportslig karaktär och tillskrivs klubbens sportchef Marco Ottolino.

Balotelli verkar därmed få vända sig någon annanstans för att få sin nästa arbetsgivare. Den italienska anfallaren har spelat för elva olika klubbar hittills i sin karriär.

Annons

Tidigare har även den spanska tidningen AS uppgett att Balotelli fört samtal med den spanska tredjeligaklubben CF Intercity. Det har också publicerats uppgifter om att Mikael Stahres indiska klubb Kerala Blasters har ratat italienaren.

Publicerad 2024-10-14 09:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS