Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Palmeiras förnekar Jesus-återkomst: "Det är inte sant"

Sillybloggen

Gabriel Jesus, 27, har inte fått så mycket speltid i höst och nyligen uppgav brasilianska TNT Sports att Palmeiras kommer att göra ett försök att värva brassen i januari.

Nu markerar Palmeiras-presidenten Leila Pereira att det inte är aktuellt med en Jesus-återkomst inom den närmaste framtiden.

– Jag pratar med tydlighet till våra fans, det är inte sant. Tyvärr kommer Gabriel Jesus inte till Palmeiras, säger han till brasilianska ESPN och fortsätter:

– Jag är extremt nöjd med truppen. Det finns några som har varit med oss länge, medan andra har kommit in senaste tiden. Vår trupp är väldigt stark och det handlar inte om en spelare. Det handlar om en trupp, ett lag som vinner tillsammans.

Jesus är delvis fostrad i Palmeiras, då han anslöt från Anhanguera under 2013. Forwarden spelade i den brasilianska storklubben fram till 2017 för att sedan gå till Manchester City. För två år sedan kom han till Arsenal, där han sitter på ett kontrakt till 2027. 27-åringen är hittills noterad för 19 mål och 15 assist på 77 matcher med London-klubben.

Annons
Publicerad 2024-10-14 17:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS