Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Calvert-Lewin kopplas ihop med Juventus

Sillybloggen
Genoa - Bologna
Genoa
Bologna
STREAMA PÅ LÖRDAG
Como - Parma
Como
Parma
STREAMA PÅ LÖRDAG
Milan - Udinese
Milan
Udinese
STREAMA PÅ LÖRDAG
Juventus - Lazio
Juventus
Lazio
STREAMA PÅ LÖRDAG
Empoli - Napoli
Empoli
Napoli
STREAMA PÅ SÖNDAG

Dominic Calvert-Lewin sitter på ett utgående kontrakt med Everton och någon förlängning verkar än så länge inte ligga på bordet. Den 27-årige anfallaren har spelat för din blåa klubben i Liverpool sedan 2016 men kan nu alltså komma att lämna gratis i sommar.

Ett flertal klubbar har florerat som intresserat av den engelska spjutspetsen. Nu kopplas en ny klubb ihop med anfallaren, nämligen den italienska jätten Juventus. Det är Corriere dello Sport som kommer med uppgifterna att Turin-klubben letar efter djup på forwardspositionen och att engelsmannen därmed är intressant.

Juventus har just nu bara Dusan Vlahovic som tillgänglig renodlad anfallare i truppen. Det har tidigare spekulerats i italiensk media att Lilles Jonathan David är Juventus prioritet när det kommer till att stärka upp anfallet. Det väntas dock bli huggsexa om den kanadensiska forwarden som också sitter på ett utgående kontrakt.

Annons

Domenic Calvert-Lewin målas därför upp som ett annat tänkbart alternativ för Juventus. Corriere dello Sport beskriver 27-åringens target- och huvudspel som en av de främsta till att engelsmannen finns på Juventus radar.

Domenic Calvert Lewin har gjort 70 mål på 255 matcher för Everton.

Publicerad 2024-10-14 10:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS