Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Inter intresserat av Tah

Sillybloggen
Genoa - Bologna
Genoa
Bologna
STREAMA PÅ LÖRDAG
Como - Parma
Como
Parma
STREAMA PÅ LÖRDAG
Milan - Udinese
Milan
Udinese
STREAMA PÅ LÖRDAG
Juventus - Lazio
Juventus
Lazio
STREAMA PÅ LÖRDAG
Empoli - Napoli
Empoli
Napoli
STREAMA PÅ SÖNDAG

Jonathan Tah sitter på ett utgående kontrakt med med Bayer Leverkusen. 28-åringen har tidigare bekräftat att han inte avser att förlänga sitt kontrakt med de tyska mästarna och därmed kommer bli möjlig att värva gratis nästa sommar.

Tah har kopplats ihop med ett antal toppklubbar runt om i Europa. Barcelona, Bayern München, Liverpool och Manchester United har alla uppgetts vara intresserat av Tahs tjänster.

Nu uppger La Gazzetta dello Sport att även en italiensk jätte vill knyta till sig den tyske mittbacken. Enligt tidningens uppgifter ska Inter vara intresserat av den 195 cm långa försvarsbjässen.

Giuseppe Marotta, som numera är ordförande för Inter, hoppas enligt uppgifterna kunna locka till sig tysken för att stärka ett försvar som riskerar förlora både Stefan De Vrij och Francesco Acerbi inför nästa säsong då deras kontrakt går ut.

Annons

Som sportsligt ansvarig för Juventus och Inter har Marotta lyckats landa ett flertal lyckade värvningar på fri transfer. Toppspelare som Andrea Pirlo, Paul Pogba och Hakan Calhanoglu har alla anslutit gratis under Marottas sportsliga ledarskap i de randiga toppklubbarna.

Jonathan Tah har spelat 363 matcher för Bayer Leverkusen sedan han anslöt till klubben 2016. Den Hamburg-fostrade backen står även noterad för 32 landskamper för Tyskland.

Publicerad 2024-10-14 10:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS