Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Spansk media: Positionerna som Real Madrid vill förstärka

Sillybloggen
Deportivo Alavés - Real Valladolid
Deportivo Alavés
Real Valladolid
STREAMA PÅ FREDAG
Osasuna - Real Betis
Osasuna
Real Betis
STREAMA PÅ LÖRDAG
Girona - Real Sociedad
Girona
Real Sociedad
STREAMA PÅ LÖRDAG
Celta - Real Madrid
Celta
Real Madrid
STREAMA PÅ LÖRDAG

Real Madrid är ständigt aktuella när det kommer till rykten i fotbollens transferkarusell. Nu uppger den spanska tidningen AS att de kommit över vilka positioner som är av prioritet för Real att förstärka.

Det ska enligt uppgifterna röra sig om en mittfältare, en mittback och en högerback som står högst upp på jättens önskelista.

På mittfältet vill Real hitta en ersättare till Toni Kroos som lade skorna på hyllan i somras. Det har tidigare uppgetts att Leverkusens Florian Wirtz ska vara en kandidat för rollen. Enligt tidningen jobbar Real lågintensivt i tyskens riktning men 21-åringens höga prissumma ska vara något som komplicerar en potentiell affär.

PSG:s Vitinha målas också upp som en tänkbar mittfältsvärvning även om portugisen också sitter på ett längre kontrakt med Parisklubben och tros bli dyr att köpa loss.

Annons

En förstärkning av mittbackspositionen har blivit alltmer angelägen för marängerna i takt med att David Alabas återhämtning från sin korsbandsskada tagit längre tid än förväntat. Real ska enligt tidningen finkamma marknaden för att hitta en billig spelare som kan fylla rollen som tredje mittback bakom det ordinarie låset bestående av Rüdiger och Militão.

Namn som Valencias 19-åriga Yarek Gasiorowski, Palmeiras Vitor Reis och Leverkusens Jonathan Tah lyfts som tänkbara alternativ för rollen.

Slutligen ska Dani Carvajals svåra skada genererat ett ökat intresse för Liverpools Trent Alexander Arnold. Carvajal tros vara borta i minst ett år och en ersättare till högerbackspostionen har därför blivit en prioritet för klubben. TAA sitter på ett utgående kontrakt med Liverpool och ses enligt AS som Real Madrids förstahandsval till kommande sommars transferfönster.

Annons
Publicerad 2024-10-15 12:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS