Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Italiensk media: Så vill Zlatans Milan förstärka i januari

Sillybloggen
Genoa - Bologna
Genoa
Bologna
STREAMA PÅ LÖRDAG
Como - Parma
Como
Parma
STREAMA PÅ LÖRDAG
Milan - Udinese
Milan
Udinese
STREAMA PÅ LÖRDAG
Juventus - Lazio
Juventus
Lazio
STREAMA PÅ LÖRDAG
Empoli - Napoli
Empoli
Napoli
STREAMA PÅ SÖNDAG

Milan fick en tuff start på säsongen men har sedan dess stabiliserats något och skuggar toppen av Serie A-tabellen. Milanoklubben väntas dock vilja stärka sin trupp under januarifönstret för att ytterligare öka sin konkurenskraft.

Enligt La Gazzetta dello Sport ska rekryteringen av en central mittfältare vara prioritet för klubben. Ismael Bennacers utdragna skadeproblem sägs vara en av anledningarna till detta. Ett namn som målas upp av tidningen är Genoas danske Morten Frendrup.

Samtidigt uppger tidningen att Milan även vill förstärka mer offensiva positioner i laget. Den sportsliga ledningen, som inkluderar Zlatan Ibrahimovic i sin roll som rådgivare, ska vara beredda att släppa Samuel Chukwueze som inte imponerat tillräckligt. För att addera mer spets i anfallet pekas fyra spelare ut som potentiella köp.

Det ska röra sig om Brügges Andreas Skov Olsen, PSV:s Noa Lang, Crystal Palaces Ismaila Sarr och Sassuolos Domenico Berardi. Den sistnämnda sade i en intervju med Gazzetta dello Sport förra veckan att han var redo för att lämna Sassuolo i januari.

Annons

Sist men inte minst uppges en backup till Theo Hernandez vara aktuell för Milan. Lecces Patrick Dorgu nämns då som en tänkbar rekrytering.

Publicerad 2024-10-16 14:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS