Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Gustafsson är Djurgårdens drömnamn

Sillybloggen
Västerås SK - Malmö FF
Västerås SK
Malmö FF
STREAMA PÅ LÖRDAG
IF Elfsborg - BK Häcken
IF Elfsborg
BK Häcken
STREAMA PÅ LÖRDAG
Halmstads BK - IK Sirius
Halmstads BK
IK Sirius
STREAMA PÅ LÖRDAG
Hammarby IF - Djurgårdens IF
Hammarby IF
Djurgårdens IF
STREAMA PÅ SÖNDAG
Kalmar FF - Mjällby AIF
Kalmar FF
Mjällby AIF
STREAMA PÅ SÖNDAG

SVT uppgav nyligen att Thomas Lagerlöf och Kim Bergstrand kommer lämna Djurgården i vinter, trots att tränarduon har ett år kvar på sitt kontrakt. Det har dock dementerats av både ordförande Lars-Erik Sjöberg och sportchef Bosse Andersson.

Nu följer Aftonbladet upp. Tidningen hävdar att inget slutgiltigt beslut är fattat men att “allt talar för ett tränarbyte”. Det ska även finnas intresse utomlands för Kim och “Tolle”.

Enligt samma uppgifter är Jens Gustafsson, 46, ett drömnamn för Djurgården om det blir ett tränarbyte. Huruvida det är möjligt att lösa beror på om den tidigare IFK Norrköping- och Pogon Szczecin-tränaren är ledig i vinter.

Gustafsson tog nyligen över saudiska Al-Fateh, som för tillfället är jumbo i den inhemska högstaligan. Rapporter nere från Persiska Viken har gjort gällande att tränaren redan hänger löst och att en uppryckning krävs.

Annons

Skulle 46-åringen få sparken skulle det alltså vara en möjlig öppning för Djurgården, om det visar sig att man ska på tränarjakt efter nuvarande säsong.

Aftonbladet nämner att Peter Wettergren, numera på SvFF och tidigare assisterande förbundskapten i svenska herrlandslaget, och Christer Mattiasson, Sirius, är två andra kandidater för Djurgården.

Dif är trea i allsvenskan.

Publicerad 2024-10-16 10:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS