Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:26
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Milan kan göra nytt försök med Gimenez

Sillybloggen
Genoa - Bologna
Genoa
Bologna
STREAMA PÅ LÖRDAG
Como - Parma
Como
Parma
STREAMA PÅ LÖRDAG
Milan - Udinese
Milan
Udinese
STREAMA PÅ LÖRDAG
Juventus - Lazio
Juventus
Lazio
STREAMA PÅ LÖRDAG
Empoli - Napoli
Empoli
Napoli
STREAMA PÅ SÖNDAG

Milan kopplades i somras ihop med Feyenoords målspruta Santiago Gimenez, 23, men i slutändan blev det i stället Tammy Abraham, 27, som kom in från Roma på lån, samt Alvaro Morata, 31, som anslöt från Atlético Madrid permanent.

Nu uppger den italienska sajten Calciomercato att Milan fortsatt inte släppt Gimenez och följer spelaren. Milan kan därmed möjligen göra ett nytt försök att värva mexikanen framöver.

Gimenez uppges vara sugen på en flytt till Milan, men sitter på ett kontrakt till 2027 med en påstådd utköpsklausul på 50 miljoner euro, drygt 567 miljoner kronor. Han har tidigare även kopplats ihop med Nottingham Forest.

Gimenez är den här säsongen noterad för fyra mål och två assist på sju matcher med Feyenoord. Sedan han kom till den nederländska storklubben från mexikanska Cruz Azul under 2022 har han levererat 53 mål och 13 assist på 93 framträdanden.

Annons

I Milan har sedan tidigare svensken Zlatan Ibrahimovic en ledande roll, och har därmed även visst ansvar för värvningar och försäljningar.

Publicerad 2024-10-16 16:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS