Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Tierney kan återvända till Celtic i januari

Sillybloggen

Kieran Tierney värvades till Arsenal från Celtic 2019 för en skotsk rekordsumma. Under Mikel Artetas första tid som tränare för London-klubben var vänsterbacken en bärande del av Arsenals förvandling från mitten- till topplag.

I takt med att Arsenal värvade in fler försvarsspelare har dock Tierney förlorat sin startplats i “Gunners”. Förra säsongen spenderade skotten på lån i Real Sociedad. Mycket talade för att 27-åringen skulle säljas i somras.

Tierney drabbades dock av en besvärlig skada under Skottlands EM-slutspel. Sedan dess har vänsterbacken behövt göra rehab och blev kvar i Arsenals trupp om än utan någon speltid under hösten.

Tidigare har talkSPORT uppgett att Tierney fått tillåtelse från Arsenals sportsliga ledning att lämna klubben i januari-fönstret. Daily Express uppger nu att vänsterbacken är nära en återkomst till sin gamla klubb Celtic om han skulle lämna efter årsslutet.

Annons

Enligt tabloidens källor ska Tierney blivit sedd prata länge med Celtics tränare Brendan Rodgers vid ett välgörenhetsevent nyligen, något som spätt på ryktet om att en återkomst till Skottland är nära. Rodgers har sedan tidigare varit öppen med sin beundran för Tierney som spelare.

Tierney gjorde 170 matcher för Celtic mellan 2015 och 2019. Under tiden i klubben vann han både den skotska ligan, cupen och ligacupen ett flertal gånger.

Publicerad 2024-10-16 11:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS