Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Athletic: Man City-intresse för Alonso

Sillybloggen

Manchester Citys chefstränare Josep Guardiola sitter på ett utgående kontrakt, och ännu är det oklart om det blir en förlängning eller ett avsked.

Nyligen uppgav den engelska tidningen The Guardian att City överväger Sportings tränare Ruben Amorim som en potentiell ersättare till Guardiola, då portugisen sägs stå nära Hugo Viana, som ersätter Txiki Begiristain som sportdirektör i City nästa sommar. Han ansluter dessutom från just den portugisiska storklubben.

Nu kommer i sin tur The Athletic med nya uppgifter om att det också finns intresse från City för Bayer Leverkusens succétränare Xabi Alonso, som vann Bundesliga förra säsongen. Alonso kopplades i somras ihop med Bayern München, Barcelona och Liverpool, men blev i slutändan kvar och sitter på ett kontrakt till sommaren 2026.

Annons

Alonso rapporteras dessutom varit på tapeten hos City redan 2019, då han uppges ratat en roll som assisterande tränare i klubben. City sägs velat ha in Alonso som ersättare till Mikel Arteta, som hade lämnat för Arsenal.

Publicerad 2024-10-17 18:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS