Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Barcelona vill ha Tah - som är öppen för flytt

Sillybloggen
Deportivo Alavés - Real Valladolid
Deportivo Alavés
Real Valladolid
STREAMA IDAG 20:55
Osasuna - Real Betis
Osasuna
Real Betis
STREAMA IMORGON
Girona - Real Sociedad
Girona
Real Sociedad
STREAMA IMORGON
Celta - Real Madrid
Celta
Real Madrid
STREAMA IMORGON
Barcelona - Sevilla
Barcelona
Sevilla
STREAMA PÅ SÖNDAG

Jonathan Tah, 28, gör sin sista säsong i Bayer Leverkusen. Försvararen sitter på ett utgående kontrakt, samtidigt som han har varit ärlig med att han ska se sig om för ett nytt äventyr när säsongen 2024/25 når vägs ände.

På onsdagen uppgav den italienska La Gazzetta dello Sport att Juventus är intresserat av Tah och kan försöka köpa loss mittbacken redan i januari, då Bremer dragit på sig en allvarlig skada.

Nu kommer nya uppgifter från spansk media.

Enligt Mundo Deportivo skriver att det mycket väl kan bli Barcelona som säkrar 28-åringens signatur i sommar. Hansi Flick och hans gäng kikar på förstärkningar i det bakre leder, och Jonathan Tah har tornat upp som en favori.

Samtidigt uppger Mundo att Jonathan Tah själv har bestämt sig – han vill till Barcelona. 28-åringen kommer i så fall återförenas med Hansi Flick som basade över det tyska landslaget för ett tag sedan.

Annons

Tidigare har Real Madrid rapporterats vara väldigt intresserat av att ta in den eftertraktade försvararen. En “El Clasico-dragkamp” kan såldes vara i sin begynnelse.

Publicerad 2024-10-17 12:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS