Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Nya mittbackar kopplas samman med Real Madrid

Sillybloggen
Deportivo Alavés - Real Valladolid
Deportivo Alavés
Real Valladolid
STREAMA IDAG 20:55
Osasuna - Real Betis
Osasuna
Real Betis
STREAMA IMORGON
Girona - Real Sociedad
Girona
Real Sociedad
STREAMA IMORGON
Celta - Real Madrid
Celta
Real Madrid
STREAMA IMORGON

Real Madrid är på jakt efter en mittback enligt samstämmiga spanska medier. Skadesituationen gällande David Alaba gör att jätten är tunn på positionen inför resten av säsongen. Det uppges också vara allt mer troligt att Real förstärker redan under januarifönstret.

Tidigare har unga talanger som Palmeiras 18-årige Vitor Reis och Valencias 19-åriga Yarek Gasiorowski lyfts fram som tänkbara namn. Nu uppger The Athletic att två nya mittbackar är intressanta för Madrid-klubben.

Al Nassr Aymeric Laporte nämns av hemsidan som ett tänkbart alternativ. Den EM-vinnande spanjoren anlände till Saudiarabien för ett drygt år sedan och sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2026. Laportes rutin ska locka Real till ett anbud även om inga officiella förfrågningar angående 30-åringen ännu skett enligt uppgifterna.

Ett annat namn som The Athletic lyfter fram är RB Leipzigs Castello Lukeba. 21-åringen värvades av den tyska klubben från Lyon förra sommaren. Fransmannen ses som ett stort löfte och har gjort ett flertal U21-landskamper samt debuterat för Frankrikes A-landslag.

Annons

Lukeba sitter dock på långt kontrakt med Leipzig vilket lär försvåra en potentiell affär för Real Madrid.

Publicerad 2024-10-17 10:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS