Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Real Madrid utmanar om Ricci

Sillybloggen
Genoa - Bologna
Genoa
Bologna
STREAMA IMORGON
Como - Parma
Como
Parma
STREAMA IMORGON
Milan - Udinese
Milan
Udinese
STREAMA IMORGON
Juventus - Lazio
Juventus
Lazio
STREAMA IMORGON
Celta - Real Madrid
Celta
Real Madrid
STREAMA IMORGON
Empoli - Napoli
Empoli
Napoli
STREAMA PÅ SÖNDAG
Cagliari - Torino
Cagliari
Torino
STREAMA PÅ SÖNDAG

Samuele Ricci har tagit steg för steg i karriären under de senaste säsongerna. Den defensiva mittfältaren som är fostrad i Empoli tog 2022 steget till Torino. Väl där har Ricci etablerat sig som en av Serie A:s bästa defensiva mittfältare.

Riccis framfart har på senare tid givit honom förtroende även i det italienska landslaget. 23-åringen har den senaste tiden ryktats till ett flertal europeiska jättar. Manchester City ska vara en av Riccis beundrare.

Nu uppger Tuttosport att Real Madrid kan komma att utmana City om ett framtida köp av italienaren. Enligt tidningen ska Reals tränare Carlo Ancelotti sedan länge vara en beundrare av Ricci.

Tidningen uppger samtidigt att Madrid-klubben kommer göra eventuella försök till att värva Ricci först under nästa sommar. City å sin sida, kan komma att lägga ett bud på italienaren redan i januari enligt tidningen.

Annons

 The Guardian har tidigare uppgett att Riccis prislapp är omkring 40 miljoner euro, drygt 450 miljoner kronor. Torinos president Urbano Cairo ska dock inte vara särskilt sugen på att sälja juvelen redan i januari uppger Tuttosport.

Publicerad 2024-10-18 09:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS