Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

6:23
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Djurgården har kontaktat Högmo

Sillybloggen
IK Sirius - Hammarby IF
IK Sirius
Hammarby IF
STREAMA PÅ LÖRDAG
Mjällby AIF - GAIS
Mjällby AIF
GAIS
STREAMA PÅ LÖRDAG
IF Brommapojkarna - Kalmar FF
IF Brommapojkarna
Kalmar FF
STREAMA PÅ LÖRDAG
AIK - IF Elfsborg
AIK
IF Elfsborg
STREAMA PÅ SÖNDAG
IFK Värnamo - IFK Norrköping
IFK Värnamo
IFK Norrköping
STREAMA PÅ SÖNDAG

Under måndagen meddelade Djurgården att tränarduon Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf entledigas från sina uppdrag. Detta satte omedelbart fart på spekulationerna om efterträdare, både under resten av säsongen och framöver.

Nu uppger både Expressen och sajten fotbolldirekt.se att Djurgården har kontaktat en kandidat. Enligt uppgifterna har Djurgården varit i kontakt med Per Mathias Högmo, som tränade Djurgården 2013.

Enligt Expressen blir norrmannen troligtvis för dyr för Djurgården, eftersom Högmo sägs vilja ha med sig flera personer in i staben. Detta har skapat en del tvivel i Djurgårdens ledning, men trots detta är 64-åringen inte helt avskriven och han finns alltjämt med på önskelistan inför nästa säsong, tillsammans med bland annat Andreas Engelmark.

fotbolldirekt.se skriver i sin tur att Djurgården har tagit en första kontakt och att Högmo även har visat att han är intresserad av att lyssna.

Annons

Högmo står utan tränaruppdrag efter att ha fått sparken från Urawa Red Diamonds i slutet av augusti. Innan det japanska äventyret tränade Högmo Häcken, där han bland annat vann SM-guld.

Publicerad 2024-10-22 10:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS