Det står klart efter 3-1-seger borta mot Feyenoord.

Real Sociedad
Atlético Madrid
STREAMA IDAG 20:50

Det var egentligen aldrig något snack om saken.

Atletico Madrid gjorde jobbet i bortamötet med Feyenoord och fick med sig en 3-1-seger.

I den 13 minuten frispelades Alvaro Morata och var nära att ge Atletico Madrid ledningen. Han stod dock för ett tamt avslut som gick rakt på målvakten.

Bara någon minut senare spräcktes målnollan.

Atletico Madrid skickade in bollen i straffområdet och Lutsharel Geertruida styrde olyckligt in 0-1 i egen bur.

- Kommunikationsmiss, sade TV4:s kommentator Peter Backe.

- En riktigt kalldusch.

Den andra halvleken hann knappt börja innan bortalaget fick en gyllene chans att utöka. Antoine Griezmann befann sig i straffområdet när han dunkade iväg ett skott efter en läcker passning - men Justin Bijlow räddade avslutet långt nere i hörnet.

En knapp timme in i matchen stod Mario Hermoso för en fin aktion och lyckades hitta dit 2-0.

- Det är så vackert av Hermoso! utbrast TV4:s kommentator Peter Backe och fortsatte:

- Mittbacken visar teknisk briljans.Vad är det mål?

I den 77:e minuten fick Mats Wieffer in en reducering efter en nick.

Men Feyenoord kom aldrig närmare än så.

Fem minuter senare skarvade Santiago Gimenez in bollen i eget mål. 3-1 till Atletico Madrid.

Feyenoord: Bijlow - Geertruida. Trauner, Hancko, Hartman - Wieffer, Stengs, Timber  -Minteh, Gimenez, Paixao.

Atletico Madrid: Oblak - Molina, Gimenez, Witsel, Hermoso, Riquelme - Llorente, Koke, de Paul - Morata, Griezmann.

Du ser samtliga matcher från Uefa Champions League på TV4 Play.