- Jag vill stanna här för alltid, utbrister hattrickhjälten Vinicius Junior enligt Marca.

Real Madrid - Barcelona
Real Madrid
Barcelona
STREAMA PÅ LÖRDAG

Real Madrid hamnade tidigt i underläge i reprisen av fjolårets Champions League-final.

Halvtimmen var spelad när Donyell Malen blev frispelad i offensivt straffområde, och säkert satte dit 0-1 på Santiago Bernabéu. Bara fyra minuter senare small det igen.

Den här gången var det Malens tur att assistera. Ytterforwarden kom runt på sin högerkant och slog ett lågt inlägg in framför mål, som Jamie Bynoe-Gittens satte dit från nära håll. Tvåmålsledning för Dortmund, alltså.

"Real Madrid har somnat! Var höll försvaret hus där?" frågade sig BBC i sin livechatt.

"Los Blancos" spelade upp sig efter de tidiga baklängesmålen och var nära en reducering strax före paus. Hemmalaget skapade då en trippelchans, där Jude Bellingham var närmast att hitta nät men engelsmannens avslut gick i ribban.

0-2-resultatet stod sig till halvtidsvilan.

Real Madrid kom ut som ett annat lag i andra halvlek och det dröjde inte länge innan utdelningen följde. Kylian Mbappé slog ett inlägg som Antonio Rüdiger nådde högst på, och distinkt nickade i nät.

Bara två minuter senare kom kvitteringen. Dortmund-försvaret gjorde en brytning, men bollen gick ut till en fristående Vinicius Junior som placerade in 2-2 i öppen bur.

Det stannade inte där.

För i 83:e minuten fullbordade Real Madrid sin vändning. Lucas Vazquez kombinerade sig läckert in i offensivt straffområde innan han dundrade in bollen i mål, och 3-2.

Hemmapubliken på Santiago Bernabéu fick jubla ytterligare två gånger. Precis före fulltid ställde den spanska bjässen om i en sylvass kontring genom Vinicius Junior, som drev hela vägen mot mål och placerade bollen i nät.

Och så på tilläggstid fullbordade brassen sitt hattrick. Vinicius Junior vred och vände i offensivt straffområde innan han dunkade upp bollen i nättaket.

Det blev matchens sista fullträff. Real Madrid slog Dortmund med 5-2 till slut och står nu på sex poäng i Champions Leagues ligafas efter tre omgångar. Tyskarna har skrapat ihop lika många pinnar.

- Jag är glad över att fansen sjunger mitt namn, det är en dröm som blir sann. Det är också en dröm att kunna gör mål för dem, säger stjärnyttern till Movistar, enligt Marca.

- Jag kan alltid göra mer. Jag är 24 år gammal och vill stanna här i Real Madrid för alltid och fortsätta ge mycket till laget som har gett mig allt.

Viniciur Junior avslutar med att hylla hemmapubliken:

- Vi tror på oss själva, och vi vet att allting kan hända på hemmaplan med fansen i ryggen. Vi måste spela så här (som i andra halvlek) från början i framtiden.

Samtidigt är tränaren Carlo Ancelotti säker. Brassen kommer att utnämnas till världens bäste spelare.

- Vinicius kommer att vinna Ballon d’or, men inte för vad han gjorde i kväll utan för vad han gjorde förra säsongen. De här tre målen tas i beaktande förra nästa års Ballon d’Or, säger han enligt Marca.

Real Madrid: Courtois - Lucas Vazquez, Militão, Rüdiger, Mendy - Valverde, Modric - Rodrygo, Bellingham, Vinicius Junior - Mbappé.

Borussia Dortmund: Kobel - Ryerson, Süle, Schlotterbeck, Bensebaini - Nmecha, Sabitzer - Malen, Brandt, Gittens - Guirassy.