TV: Chelsea besegrade Milan på San Siro – efter omdiskuterad straffsituation

- Det är ett väldigt tufft direkt rött kort, säger Telia och C Mores expertkommentator Marcelo Fernandez.

Fiorentina
Milan
STREAMA IDAG 20:35

Milan tar under tisdagskvällen emot Chelsea hemma på San Siro i Champions League-gruppspelet.

Chelsea vann förra veckan på Stamford Bridge med 3-0. Ikväll ställs Milan mot Chelsea igen.

Milan får tillbaka nyckelspelaren Theo Hernandez som saknades senast när lagen drabbade samman i London.

Milan drabbades efter knappa 20 minuters spel av ett rött kort och straff emot sig. Fikayo Tomori stoppade Mason Mount på väg igenom och tyska domaren Daniel Siebert visade ut Milans engelska mittback till Milan-spelarnas stora förvåning

- Det är ett väldigt tufft direkt rött kort tycker jag, säger Telia och C Mores expertkommentator Marcelo Fernandez.

Straffen tog Jorginho hand om och han lurade ner Milans målvakt Tatarusanu åt ena hållet och skickade bollen åt det andra.

Milan var sedan på domare, Siebert i ett par situationer efter Tomoris röda kort och ville att Chelsea-spelare skulle visas ut.

Men istället för ett rött kort på Chelsea-spelare som Milan var ute efter utökade istället engelsmännen sin ledning när Pierre-Emerick Aubameyang rann igenom och satte dit 2-0 för gästerna.

Ett mål som också blev matchens sista, den andra halvleken blev något avslagen på grund av det tidiga röda kortet och ett Chelsea som kunde spela på ledningen med en man mer.

Milan: Tatarusanu - Kalulu, Gabbia, Tomori, Hernandez - Bennacer, Tonali - Krunic, Diaz, Leao - Giroud

Chelsea: Arrizabalaga - James, Chalobah, Silva, Koulibaly, Chilwell - Jorginho, Kovacic - Sterling, Mount - Aubameyang