TV: Kane sänkte Galatasaray - efter Icardis "panenka"-straff

Engelsmannen nätade mot Galatasaray - efter att Mauro Icardi glänst med en "panenka".

0:30
Icardi med panenka-straff
0:24
Coman ger Bayern ledningen

Bayern München bortaspelade under tisdagen mot Galatasaray, och jagade tredje raka segern i Champions League-gruppspelet, medan den turkiska storklubben kom från en bortaseger mot Manchester United på Old Trafford.

Bayern München imponerade även den här kvällen, och tog tidigt ledningen genom Kingsley Coman, som var kylig från nära håll till 1-0. Men bortalagets ledning stod sig inte särskilt länge på Ali Sami Yen Spor Kompleksi, för i mitten av första halvlek fick Galatasaray straff, och då slog Mauro Icardi till med en "panenka" i mål till 1-1.

- Så där gör en anfallare med gott om självförtroende, utbrast TV4 Play-kommentatorn Christopher Kviborg i sändningen.

Bayern München avgjorde sedermera matchen i andra halvlek, då Harry Kane satte 2-1, och Jamal Musiala utökade med ett välplacerat avslut till slutresultatet 3-1. För Kanes del var det hans elfte mål på tolv matcher den här säsongen.

Bayern har nu nio poäng efter tre omgångar, medan Galatasaray står på fyra poäng i Champions League-gruppspelet.

Galatasaray: Muslera - Boey, Sanchez, Bardakci, Karatas - Ayhan, Torreira - Tete, Aktürkoglu, Zaha - Icardi.

Bayern München: Ulreich - Mazraoui, Kim, de Ligt, Davies - Laimer, Kimmich - Coman, Musiala, Sané - Kane.

Samtliga matcher i Champions League streamas på TV4 Play.