Martinez hjälte för Argentina - klart för slutspel

Copa America

Argentina är klart för slutspel i Copa America.
Lautaro Martinez sänkte, i natt, Chile till 1-0.

Den regerande världsmästaren Argentina slog Kanada med 2-0 i gruppspelspremiären och ställdes natten till onsdagen mot Chile, som senast kryssade mot Peru, i Copa America.

Matchen såg länge ut att sluta 0-0, men i den 88:e minuten klev Inter-skyttekungen och inhopparen Lautaro Martinez fram med matchens avgörande mål till seger med 1-0. Efter målet stod samtidigt den argentinske keepern Emiliano Martinez för ett lite kontroversiellt firande, då han gick fram mot chilenska supportrar på ena kortsidan och jublade rejält.

Argentina har  nu sex poäng och är klart för slutspel i Copa America.

I samma grupp möttes även MFF-spelarna Sergio Pena och Derek Cornelius i natt. Båda startade, och till slut vann Cornelius Kanada med 1-0 mot Penas Peru. Cornelius blev utbytt i halvtid, medan Pena gjorde 79 minuter på planen.