Brommapojkarna körde över Trelleborg.
Vassast av alla?
Klara Andrup, som svarade för fyra mål.

Trelleborg ligger hjälplöst sist i damallsvenskan och hade inför dagens match bara skrapat ihop tre poäng på 23 matcher.

Samtliga hade dessutom plockats via tre oavgjorda, vilket innebar att laget var segerlöst när rödsvart motstånd väntade.

I dag gästade man Brommapojkarna - ett Brommapojkarna som i sin tur låg tre poäng före KIF Örebro på negativ kvalplats.

Det blev en ensidig historia i Stockholm, även om den första halvleken bara bjöd på ett mål sedan Klara Andrup nätat i den 29:e minuten.

I andra rann det nämligen i väg. Andrup gjorde både 2-0 och 3-0, innan Frida Thörnqvist utökade till 4-0 i 73:e.

Adelina Engman satte femman och Alice Ahlberg sexan på straff, innan klockan tickade in på 94 och Andrup satte sitt fjärde mål. Slutsiffrorna skrevs till 7-0.

Brommapojkarna drygar i skrivande stund ut avståndet till Kif Örebro. Trelleborg är fortsatt sist.