Sanslösa knocken - vann med 9-0 (!)

Elitettan

Malmö FF har stått för en makalös prestation i elitettan.
På Malmö Stadion pulveriserade man Lidköpings FK - och vann till slut med 9-0 (!).

2:21

Se ett MFF-klipp i spelaren.

På lördagen ställs Malmö FF, som ligger trea i elitettan, mot bottengänger Lidköpings FK på Malmö Stadion.

Och det tog inte lång tid innan Skåne-klubben satte sig i förarsätet.

Nyförvärvet Mia Persson, som senast kom från Rosengård, dunkade in ledningsmålet när inte ens en minut var spelat. Tio minuter senare var det Nellie Liljas tur, och i minut 23 placerade Beatrice Persson in trean.

Men MFF var inte nöjda - och Lidköpings kollapps blev total udner de nästkommande tio minuterna.

Ema Paljevic stänkte in två baljor på sju minuter - och strax därefter gjorde Sanna Kullberg det hänsyslösa 6-0-målet.

I den andra halvleken fullbordade Ema Paljevic sitt hattrick när hon dunkade in 7-0 med dryga halvtimmen kvar. Två minuter senare fick Nathalie Hoff Persson chansen i straffområdet, och hon gjorde inget misstag när hon dunkade in 8-0-målet.

Lovisa Gustafsson färdigställde krossen i minut 84 när hon krutade in 9-0-målet (!), assisterad av Nathalie Hoff Persson.