TV: Portugal reste sig efter Schweiz drömstart

EM 2022 (dam)

Portugal kom tillbaka efter en rivstart från Schweiz.
Matchen slutade 2-2.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren ovan

Schweiz fick en drömstart på matchen när Coumba Sow drog till från distans, möjligen ett något oväntat avslut för Pereira i Portugals mål som var chanslös.

Knappa tre minuter skulle Schweiz utöka sin ledning när Rahel Kiwic nådde högst på en frispark och nickade in 2-0.

Portugal skulle hämta sig efter den tuffa starten och i början av den andra halvleken kom reduceringen, Diana Gomes forcerade in bollen efter en tilltrasslad situation till följd av en hörna.

Efter 65 minuters spel kom kvitteringen från Portugal som var det klart bättre laget under inledningen av den andra halvleken.

Både Portugal och Schweiz hade flera chanser att vinna matchen men något segermål kom aldrig utan matchen slutade 2-2.

Portugal: Pereira - Amado, Gomes, Costa, Marchao - Pinto, Silva, Norton - Borges, J.Silva, D.Silva.

Schweiz: Thalmann - Maritz, Calligaris, Kiwic, Aigbogun - Crnogorčević, Wälti, Maendly, Reuteler - Sow, Bachmann.