De Bruyne frustrerad - fick laser riktad mot sig

EM 2024 (herr)

STOCKHOLM/STUTTGART. Kevin De Bruyne fick en laserpekare riktad mot sig.
Stjärnan visade uppenbar frustration och tog ett snack med domaren Anthony Taylor.

STREAMA PÅ FREDAG

Det var efter lite mer än 30 minuters spel som Kevin De Bruyne visade irritation. Belgien hade tilldelats en frispark en bra bit utanför Ukrainas straffområde varpå att Manchester City-stjärnans sikt stördes av en laserpekare från läktarplats.

De Bruyne valde att kliva bort till domaren Anthony Taylor och säga ett par ord. Dessutom pekade han mot läktarplats för att visa var det gröna ljuset kom från.

- Jag sa bara att jag såg en laser i mitt öga. Det är det. Jag vet inte hur många gånger det var, men jag bara påpekade det för domaren, säger De Bruyne efter matchen.

Ställningen mellan Belgien och Ukrina var 0-0 i paus. Det var även mållöst efter 90 minuters spel. Resultatet innebär att Belgien får möta Frankrike i åttondelsfinal medan Ukraina är utslaget.

Publicerad 2024-06-26 kl 18:50