Antonys svar på petningarna - nätade i ligacupen

Antony gav svar på tal till tränare Erik ten Hag.
Manchester United-floppen nätade i 7-0-segern mot Barnsley i ligacupen.

Manchester United avfärdade League One-laget Barnsley i ligacupens tredje omgången.

Premire League-jätten tog ledningen efter en kvart. Marcus Rashford, som nätade i 3-0-segern mot Southampton i helgen, snurrade bort Marc Roberts och dundrade in 1-0.

Det blev början på en kross.

Antony, som varit kraftigt ifrågasatt och petad i inledningen av den här säsongen, svarade på tränaren Erik ten Hags ord om att han måste prestera. "Miljardmannen" satte dit en straff i den 35:e minuten.

- Antony stegar upp och tar straff. När han stegade upp var jag inte så säker. Det var en sådan där löjlig ansats. Han en "ett-stegs-straff", men all kredd till honom. Han vispar till bort från målvakten. Nedre hörnet, sa förre engelske landslagsmålvakten Paul Robinson i BBC.

Manchester United hann även göra 3-0 före paus, Alejandro Garnacho blev målskytt på tilläggstid i den första akten.  Garnacho nöjde sig diock inte med en fullträff. Kort efter halvtid slog han till på nytt.

Rashford ville dock inte vara sämre än Garnacho. I den 58:e minuten gjorde även Rashford sitt andra mål, på en passning från just Garnacho.

Med tio minuter kvar gjorde Christian Eriksen både 6-0 och 7-0. Matchen slutade 7-0 och Premier League-giganten är vidare i ligacupen.

Publicerad 2024-09-17 kl 22:52